13 de nov. 2008

POSEM UNA NOTA A L'AGENDA




Hem decidit entre tots posar la següent nota a l'agenda: "PORTAR DIARIS A CLASSE", per enrecordar-nos d'explicar nosaltres mateixos als pares que estem treballant la premsa i que, per tal de poder treballar-la hem de disposar de molts diaris a classe.

10 de nov. 2008

TROBEM UNA NOTÍCIA IMPORTANT!

Nieve prematura
Insólita nevada ayer en la Vila de Prades que ayer por la mañana despertaba con más de cuatro dedos de nieve, y una temperatura de inferior a los cero grados, según el Servei Meteorològic de Catalunya.
29/10/2008
Diari de Tarragona
Dimecres, es va cancel·lar l'excursió a Vilanova de Prades programada pel dia següent, dijous 30 d'Octubre. Aquell dia, mirant el Diari de Tarragona vam trobar la resposta: " a Prades estava nevant".

9 de nov. 2008

EL RACÓ DE LA PREMSA

Hem creat el racó de la premsa!

Un espai dedicat a posar diariament el diari, el qual mirarem per tal d' assabentar-nos de tot allò que passa en el nostre entorn.
També, hi ha tot un recull de diaris que ens serviran com a material per treballar tots aquells aspectes que volem aprendre.

QUÈ SABEM I QUE VOLEM SABER?


En la primera sessió, els nens/es expressen tot allò que saben sobre el tema i, allò que els agradaria aprendre sobre els diaris i que,per tant, haurem d'anar esbrinant entre tots.

Ara, ja podem començar a treballar!